Ekonomi

BlackLine, BT ve Yapay Zeka girişimlerini desteklemek için yeni CIO’yu atadı

LOS ANGELES – BlackLine, Inc., dijital finans dönüşümünde lider. (NASDAQ:BL) bugün, derhal geçerli olmak üzere Sumit Johar’ın Bilişim Direktörü (CIO) olarak atandığını duyurdu. Hizmet Olarak Yazılım (SaaS) ve akıllı otomasyon sektöründe deneyimli olan Johar, doğrudan Eş CEO Therese Tucker’a rapor verecek ve şirketin küresel Bilgi Teknolojisi ve Bilgi Güvenliği operasyonlarına liderlik edecek.

Johar, CIO olarak görev yaptığı Automation Anywhere ve operasyonel maliyetleri önemli ölçüde azalttığı MobileIron’daki rolleri içeren bir geçmişe sahip olarak BlackLine’a yirmi yıldan fazla deneyim getiriyor. Uzmanlığı kurumsal bulut uygulamalarını, altyapıyı, siber güvenliği, bilgi yönetişimini, mühendisliği ve otomasyonu kapsamaktadır. On yıl boyunca TIBCO Yazılım’da Kurumsal Uygulamalar’ı yöneten Johar, aynı zamanda Wipro ve Infosys’te de çalıştı.

Yeni görevinde Johar’ın, şirketin yapay zeka ve otomasyon teknolojilerini geliştirmeye odaklanarak BlackLine’ın BT altyapısını ve iş zekasını geliştirmek için deneyiminden yararlanması bekleniyor. Johar’ın yönetici liderlik ekibine eklenmesi, BlackLine’ın dijital finans dönüşüm çözümleri pazarındaki konumunu daha da geliştirecek stratejik bir atılım olarak görülüyor.

BlackLine’ın bulut platformu, verileri ve süreçleri birleştirerek, tekrarlanan görevleri otomatikleştirerek ve görünürlük ve hesap verebilirliği artırarak şirketlerin muhasebelerini modernleştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Şirket dünya çapında 4.300’den fazla müşteriye hizmet veriyor ve bulut finansal kapanış pazarında pazar lideri olarak kabul ediliyor.

Bu makaledeki bilgiler bir basın bülteni açıklamasına dayanmaktadır.

InvestingPro İçgörüleri

BlackLine, Inc. (NASDAQ:BL) Sumit Johar’ı yeni Baş Bilgi Sorumlusu olarak karşılıyor, şirketin finansal durumu ve piyasa performansı yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. YatırımPro Verilere göre BlackLine’ın piyasa değeri 3,82 milyar dolar olup, bu da dijital finans dönüşüm sektöründeki önemli varlığını yansıtıyor. Şirketin inovasyon ve büyümeye olan bağlılığı, 2023’ün üçüncü çeyreği itibarıyla son on iki ayda gerçekleşen %15,23’lük gelir artışıyla daha da vurgulanıyor.

InvestingPro verileri ayrıca BlackLine’ın fiyat/kazanç (F/K) oranının 2023’ün üçüncü çeyreğinin son on iki ayı itibarıyla 129,89 gibi yüksek bir seviyede olduğunu ortaya koyuyor; bu da piyasanın şirketin gelecekteki kazançlarına ilişkin yüksek beklentilere sahip olduğunu gösteriyor. Ancak şirketin kazanç artışını dikkate alan bir ölçüm olan PEG oranı 0,6 olup, bu da BlackLine’ın hisselerinin kazanç artış potansiyeline göre düşük değerde olabileceğini gösteriyor. Bu durum, InvestingPro İpuçları’Bu aynı zamanda şirketin kısa vadeli kar büyümesine kıyasla düşük bir F/K oranıyla faaliyet gösterdiği önerisiyle de örtüşüyor.

BlackLine’ın performansını ve stratejik konumunu daha derinlemesine incelemek isteyen yatırımcılar için YatırımPro ek bilgi sağlar. Şirketin bu yıl beklenen net gelir büyümesi ve %18,45’lik fiyat-toplam getirisi ile son üç aydaki güçlü getirisi de dahil olmak üzere daha fazlası da gelecek. InvestingPro İpucu mevcut. Bu ölçümler ve ipuçları yalnızca BlackLine’ın mevcut finansal durumunun anlık görüntüsünü sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda pazardaki potansiyel gidişatına da bir bakış sağlıyor.

Bu ölçümleri daha ayrıntılı incelemek ve daha spesifik hale getirmek için YatırımPro İpuçları Erişim isteyen okuyucular özel bir tekliften yararlanabilirler. InvestingPro’da yıllık veya iki yıllık Pro ve Pro+ aboneliklerinde ek %10 indirim almak için PRONEWS24 Kupon kodunu kullanın. Bu teklif, yatırımcıların daha akıllı yatırım kararları vermelerini sağlayacak kapsamlı analizler ve gerçek zamanlı verilerle bir adım önde olmalarına olanak tanıyor.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

haber-bigadic.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu